170427 | Emma Svahn

Emma Svahn

Annons

170427

Bild 2017-04-27 kl. 11.36 #6Länge sedan man använde webkameran!

Jag sitter för tillfället i soffan med lite blekning i håret. Gör fuskfärgning, delvis endast ställen som syns. Jag får ingen volym i håret och det blir lätt smutsigt när jag har utväxt så för någon dag sedan blekte jag roten i mittbeningen, luggen och hårfästet, glömde dock bort att jag brukar ha snedbening så nu bleker jag även den så att jag kan variera mig. De senaste dagarna har jag jobbat, både på salongen och på ett fritis/eftis som jag vikarierar ibland på. Igår var jag och hälsade på en kollega som bjöd på bullar och saft, samt så fick jag mysa med hennes hundar. Dagens planer är inte så stora för jag är ledig. Men ska fixa mig, kanske gå en promenad och annars bara mysa och se serier. Ha en fin dag <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats