En söndag i Molpe | Emma Svahn

Emma Svahn

Annons

En söndag i Molpe

Hej på er!
Jag har varit hela helgen i Molpe för min mor fyllde år i fredags. Var och jobbade några timmar igår men kom tillbaka till familjen på eftermiddagen. Dagens planer är att tvätta min bil som man knappt vågar sätta sig in i, haha. På eftermiddagen åker jag med min katt tillbaka hem till Vasa, måste även komma ihåg att åka och rösta. Min blogg har åter igen varit tyst ett bra tag och det av olika anledningar som jag inte tänker gå in på, men största orsaken är mest att jag inte har inspiration och fotograferar något. Min dator är även full så jag får inte in fler bilder, och det är typ ett heldagsprojekt att få den tömd. 
Måste även nämna terrordåden i Stockholm som är så hemskt. Det är så nära inpå och den staden har ju faktiskt varit mitt hem, där en blev skjuten brukade jag stå flera gånger om dagen. Förstår inte varför världen ska vara så ond! Jag har även min bror och massa vänner i Stockholm men alla är okej som tur är. Men så finns det några stackars människor, bland annat en liten tjej som fick sätta livet till eller bli skadade pga elaka män. Och alla som var i närheten som kommer minnas detta föralltid. Mina tankar går till offren och deras anhöriga! Mitt andra hem blev plötsligt en plats som jag är lite rädd för. Skulle kunna skriva hur långt som helst men tror jag tar det en ny dag isåfall. Pray for Stockholm! 


Mitt hår blev lite rosa igen för någon dag sedan, dock endast med hjälp av inpackning så det är bara tillfälligt.


Livet känns riktigt bra just nu!


Tidigare i veckan blev det sushilunch med bästa Julia.


Har hängt väldigt mycket med Julia, förra helgen var vi på fest.


Förra helgen hade vi även babyshower/tjejkväll för en nära vän. Mys!


De senaste veckorna har jag även varit några gånger till Petalax för att hälsa på hos Michelle. Det har blivit bebismys och klippning av den äldre sonen, samt lek med bilar.


Imorgon är det även tre veckor sedan jag gjorde mitt sista yrkesprov och fick börja kalla mig frisör.
Tänkte sammanfatta de senaste veckorna i ett annat inlägg imorgon 🙂

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. kj

  Skulle du inte kunna berätta om dina tankar och känslor kring det hela? Ni var väl trots allt väldigt länge ett par, men jag förstår om det är jobbigt och kanske för privat, men bra att du mår bra!

  1. emmasvahn

   Nej, det kommer jag inte göra. Enda jag tänkte berätta var att vi inte längre är ett par men inte mera än så – med respekt för både mig själv och honom. Tack 🙂

 2. kj

  Varför delar du inte med dig av lite mer privata saker på bloggen? T.ex varför du inte vill gå in på orsakerna till att du inte bloggar längre? Tycker det är tråkigt att man inte får veta vad som händer, kan du inte dela med dig om vad som händer i ditt liv?

  1. emmasvahn

   Jag vet inte hur privat du vill att jag ska vara men jag har också gränser för vad jag delar med mig av. Orsaken till att jag inte bloggar är för att jag inte känner för det. Det händer mycket i mitt liv, jag jobbar äntligen heltid, är med vänner, gymmar. Men största orsaken är att jag inte har inspiration. Olika saker jag tänker att jag kan blogga om så säger ändå mitt huvud “de vill ändå inte läsa om det där”, så då stänger jag ner datorn igen. Och eftersom ni är flera som frågat så bor jag nu i en etta själv i stan, och trivs jättebra! 🙂

   1. -

    …Oj, förstår nu att du och din sambo har gjort slut? Jag beklagar verkligen, då förstår man ju. Hur mår du nu?

  1. emmasvahn

   Det var en annan man som var beväpnad som blev jagad av polisen på hötorget, skrev min vän som såg det. Mannen sköt även en människa som inte dog.

Annons
stats