Min härliga helg och om vår blondintrio | Emma Svahn

Emma Svahn

Annons

Min härliga helg och om vår blondintrio

2017-02-19 kamera

Jag fick en fin alla hjärtansdag gåva av min mamma i veckan, bl.a. dessa härliga tulpaner!P2171344

På fredagkväll storstädade jag lägenheten för den var väldigt ofräsch. Tycker annars att sovrummet blev såå mycket mysigare med dessa gardiner! Senare skall det hänga ett par tunna vita bakom och så ska det vara andra gardinstänger, men detta är fint tills vidare.P2171364

Våra tavlor är jag också så nöjd med! Gav vardagsrummet lite mera liv. P2171373

Tog äntligen ner julstjärnorna ur fönstret (Kevin har velat ha kvar dem för att de ger ett härligt sken..) och upp kom istället min muminlampa.P2171341

I den mindre toaletten har jag hängt happylights ovanför lampan, mycket mysigare än tidigare.

 bb

På lördagen jobbade jag halva dagen, var hemma och fixade mig innan jag och Daniela åkte vidare till Karro på förfest. Vi började runt 18:30 och hade en av de roligaste kvällarna någonsin. Våra munnar gick i ett från att vi steg innanför dörren tills vi gick därifrån. Efter några (läs: många!) glas vin gick vi iväg till Ollis där vi drack drinkar, dansade och skrattade. Hann även iväg en timme till HulloPullo när Ollis började bli fullt innan vi bestämde oss för att åka hem. Jag är så glad och lyckligt lottad att dessa två fina människor kom in i mitt liv! Allt började via våra bloggar och jag är väldigt glad att jag bloggar om man får såhär fina människor på köpet =) Vi klickar helt enkelt väldigt bra och kan prata om allt mellan himmel och jord, och skrattar lika mycket åt allt, haha. Tack för i lördags bästa ni! <3

Nu när jag äntligen blivit blond igen så kan vi återgå till att kalla oss Vasas blondaste och roligaste blondintrio! =)

16838139_10154350671733359_1398848157_n

Igår, söndag mådde jag som jag förtjänade. Eller jag mådde helt okej när man tänker på vad vi hann med under kvällen men jag var och slog i mitt huvud (hehe) så jag hade mest huvudvärk och var skakis. Soffan var min viloplats för dagen och bredvid mig låg denna mysboll nästan hela tiden <3

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats