Mina drömresemål | Emma Svahn

Emma Svahn

Annons

Mina drömresemål

Har skrivit på det här inlägget en tid för det tar sån himla tid att skriva det. Jag har så många resmål jag vill till. Mina topp tre drömresemål har alltid varit USA, Australien och Thailand. Men numera kan jag inte välja. För lika mycket som jag vill till exotiska häftiga platser så vill jag till städer i Europa m.m. Så jag har en lååång lista vart jag vill resa och det ska jag även göra under min livstid. Jag har delat upp detta i två delar för det blev så himla långt.london

Två städer man verkligen måste besöka är London och Paris, tycker jag. Först ut är London där jag vill se alla sevärdheter. Telefonkioskerna, dubbeldäcksbussarna, Madame Tussauds, London Bridge, Westminster Abbey, Big Ben, London Eye m.m. En sommar skulle jag vilja besöka London och gör allt det plus shoppa en hel del. Har en känsla av att jag skulle älska London!

paris

Blandade bilder från Paris, Cannes, Nice & Monaco.

Paris är en stad jag tidigare velat bo i men som jag nu endast vill besöka. Strosa runt bland fina gator med fransmännen, dricka gott kaffe och äta en croissant. Fotografera vid Eiffeltornet, åka till Disneyland, besöka Moulin Rouge och Louvren, äta typiskt fransk mat, ta en romantisk båttur över Seine och se den berömda Truimphbågen. Nice & Cannes skulle vara underbart att besöka för att hyra ett hus/lägenhet och bara älska livet. Monaco känns som något man bara måste besöka i några timmar vilket man kan göra när man är i Nice.

island

Island är så häftigt och annorlunda från allt annat. Jag vill bada i lagunerna, rida på islandshästarna, se på sälar och pingviner och kika på vulkanen.

österike

Österrike har jag sett bilder på sedan jag var liten och beundrat. Det verkar vara ett så fint land! Wien vill jag besöka och även något fint naturställe på annat plats i Österrike. På bilderna ser ni lite blandade bilder från detta vackra land.

kroatienKroatien är ett land som jag aldrig tänkt på att besöka före jag började se bilder därifrån från vänner och bloggare. Vilket fint land! Där vill jag se bron som ni ser på bilden nere i hörnet, åka till punkten där Kroatien, Bosnien och Serbien möts och bara se alla fina stränder och hus. Att shoppa i det fina shoppingcentret skulle väl heller inte vara fel 😉

grekland

Grekland har jag velat åka till sedan jag gick i lågstadiet och hade två vänner som var dit några gånger. Zakynthos har alltid varit min dröm med det turkosa havet, grottorna, solnedgångarna  och de fina vita husen som symboliserar Grekland. Kreta och Rhodos skulle jag inte heller tacka nej till! Grekland verkar så underbart om man glömmer för en sekund att de håller på att gå i konkurrs.

italiItalien har jag ju redan varit till en gång, men jag skulle gärna åka tillbaka till Rom för att strosa runt och kika på staden i lugnt och ro utan pressat tidsschema. Milano – modestaden vill jag gärna besöka för att se den fina katedralen, beundra modestaden, se designerplagg och njuta av att vara i modets stad. Venedig och Rimini står också på min reselista. Venedig för att det är så himla häftigt och verkar så vackert och Rimini för en vecka av sol och bad.

spanienSpanien är ett av mina favoritländer. Har endast varit till Kanarieöarna hittills men jag vill åka till Barcelona, Mallorca, Malaga/Marbella, Ibiza & Valencia. Teneriffa skulle jag också vilja till. Att se olika städer, gå i berg, se en Barcelona match på hemmaplan, bo på awesome hotell, simma i turkost vatten, sola, festa, shoppa och dricka goda drinkar. Och Spenien erbjuder allt detta! Tycker inte om att åka till samma ställe flera gånger så därför har jag flera olika orter jag vill se. Alla verkar så olika men ändå så lika!

dubaiDubai måste nog vara en av världens häftigaste städer med alla maffiga saker de har där. Palmön, Dubai Mall (där man kan åka skridskor och titta på massa fiskar i ett stort saltvattensakvarium) för den superbra:iga shoppingen, ökensafari, Burj Khalifa, Burj Al Arab, fontänshower, marinan, stränderna,  vattnet och andra maffiga saker vill jag se/göra.  Vet inte ens hur en vecka ska räcka till för Dubai! Verkar vara så otroligt häftigt där.

bali

Bali har jag också sett och hört mycket om. Underbart vatten, båtar, risfält, hyddor och väldigt vackra solnedgångar. Lovely!

filippinernaVackra naturer runt om i världen fascinerar mig och jag vill verkligen upptäcka allt. Filippinerna verkar vara ännu ett underbart semesterställe!

malaysiaMalaysia har jag beundrat sen K’s släktingar var dit för några år sedan. Vill kombinerat storstad med strand. Precis som på dessa bilder. Löve it!

maldiverna

Till Maldiverna vill jag åka på honeymoon. Se så underbart med hyddorna, spa, glasgolv så att man kan se hajar och fiskar och annars bara total avkoppling med en fin natur.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. emmasvahn

      Det kan jag förstå! Verkar verkligen vara en riktig upplevelse. Nån gång när plånboken tillåter ska vi också fara dit! 🙂

Annons
stats