150628 | Emma Svahn

Emma Svahn

Annons

150628

Godmorgon!

Jag slog upp mina ögon kl 11 pga solen. Blev inte många timmar sömn inatt men det gör inget för det är så fint väder idag. Älskade sol och sommar, du kom äntligen! För tillfället sitter jag på balkongen och äter frukost, bloggar och lyssnar på musik. Så härligt! Vi ska strax packa ihop lite saker och ta oss till Västervik och sola. Det är omöjligt att sola på vår balkong så det är tur att jag har svärisarna endast en bit bort som har en gräsmatta, hihi. 

Igår hände det lite grejer. Vi åkte ju som sagt till Tervajoki för att kika på bilar och det slutade med att vi bytte bort BMW:n till en Mercedes Benz. Vi var i behov av en ny bil och jag tyckte det skulle bli en BMW farmare och Kevin tyckte att det skulle bli en Mercedez sedan. Så vi kompromissade och det blev en Mercedes farmare. Så nu är vi nya bilägare! Vi är alltid i behov av en stor bil och i större behov av en blir vi hela tiden. Jag har mycket saker mest hela tiden men det är bra att ha en stor bil. Nöjda är vi och bilen är otroligt skön att köra. Wiih! På kvällen var vi ute och körde. Var en sväng till Suviseurat på Söderfjärden för att se hur det såg ute, sen till Sandö och till sist plockade vi upp mommo och var till begravningsplan för att lägga lite blommor på min älskade moffas grav. 

På kvällen tog vi det lugnt, åt enormt god mat och kikade på NCIS. Vi hade planer på att se en film men NCIS var så himla spännande, haha. På samma gång letade jag fram nytt bloggmaterial, flera flugor i en smäll. Så härlig ledig dag igår. 

Ha en fin dag!

Bild 2015-06-28 kl. 13.29 #3IMG_9872

Nu åker jag och sola, ciao!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats