Vecka 21 | Emma Svahn

Emma Svahn

Annons

Vecka 21

Från torsdag till lördag var jag i Helsingfors med min kärlek. De bilderna kommer i ett skillt inlägg, likaså om Nordic Business Summit. Stay tuned!
På måndagen solade jag solarium och efter det klädde jag mig i en söt klänning / På tisdagen var jag hem till Petalax. Beundrade himlen och lekte med Belle / Sista bilden är från torsdagsmorgonen när vi väntade på tåget i Seinäjoki /
<3
Vi lekte med fresbees och tennisbollar 🙂
<3
På lördagen när vi kom hem från H:fors åkte vi till Kevins föräldrar. Kevin provade sin kostym och jag beundrade vilken stilig karl jag har! /På lördagskvällen i chaffishatten 😉 / Carola hade så fina blommor! / Bild på mig från söndagen / En bild från Åminne när vi hämtade Amanda / En bild på den fina solnedgången i Petalax på söndagskvällen / 
Sen var den ännu finare när vi kom till Kaskö<3 Fint avslut på en fin vecka!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emma & vilma

    vilken söt hund!
    Jag och min bästa vän har precis startat denna bloggen, så den är väldigt ny! Vi skulle bli sååå glada om du ville kika in och säga vad du tycker, kram 🙂

Annons
stats