130531 | Emma Svahn

Emma Svahn

Annons

130531

Sista dagen i maj har varit otroligt stressig och ännu finns det att göra – jag blir tokig! Hann inte ens fixa business summit inlägget som jag skulle .. Ber om ursäkt!

“Försov” mig en timme idag till dagens sysslor. Åt frukost och började sedan på med gräset. J och C var hit en sväng med en present – tusen tack! Sen kom älskling och pussade lite på mig samt gav mig en studentpresent och en vacker ros <3 Efter det började jag på med Amandas hår, duschade själv och stressade in till stan. Såg ut som en white trash men who cares!

Gjorde ärenden på stan samt åt där. Stressade hem och hann ävenmed en biltvätt. Gjorde mig snabbt klar och kom precis i tid till Amandas skolavslutning som började kl 19. Hann titta 55 minuter av det härliga programmet före jag brumnade iväg till min skola där vi hade genrep. Kul att träffa alla igen! Närjag var påväg hem skjutsade jag först Heidi till ett ställe före jag drog hem på preparty/liten fest för att Amanda gått ut lågstadiet 🙂 Mys!

Nu stryker jag tvätt på samma gång som jag färgar Amandas hår rosa- på riktigt denna gång! Nu är det bara att skölja ur det, stryka klar, lacka tånaglarna, duscha, scrubba och allt sådant samt ha inpackning. Fixa med kamera inför imorgon och ställa alarm. Kl 06:00 ringer klockan – tjuhuu! Godnatt=)

Möttes nyss av denna enorma spindel på toaletten – trevligt!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats